Usluge

TT INCORE u ponudi ima širok raspon usluga tiska na tekstil i u mogućnosti je zadovoljiti bilo koji opseg posla. Tvrtka je na Hrvatskom tržištu prisutna dugi niz godina i s vremenom je postala sinonim za kvalitetu usluge. Slijedi popis naših usluga s okvirnim tehničkim specifikacijama izv edbe.

Tisak na majice

Tisak na majice je naša osnovna djelatnost. U proizvodnoj hali radimo s digitalnim strojem za sitotisak koji osigurava visokokvalitetan i postojan otisak. U ponudi imamo široku paletu boja i modela majica, a tiskati možemo i na donesene majice. U procesu sitotiska rabimo Pantone boje (na bazi vode ili Plastisol) ili tiskamo iz CMYK-a (Plastizol). Tiskati možemo u svim bojama (full color),  jednostrano i obostrano te na više različitih pozicija: srce, prsa, leđa, rukav i sl.

Tisak na kape

Na kape tiskamo sitotiskom preslikača i dotiskom pomoću pegle, Plastisol bojama. Maksimalna širina uzorka je 8 centimetara. U ponudi imamo više različitih modela kapa između kojih možete izabrati.

Tisak na trenirke i dresove

Na sportske dresove tiskamo procesom sitotiska ili termofolijom, ovisno o broju i specifičnosti primjeraka (ime, broj i sl.).

Tisak na platnene torbe

Platnene torbe su izvrstan promidžbeni alat koji ujedno promovira i ekološki pristup životu, jer se platnena torba može koristiti godinama. Na platnene torbe tiskamo procesom sitotiska, a maksimalna dimenzija otiska je 37 x 41 centimetar.

Tisak na kišobrane

Kišobrani su izvrstan upotrebljiv poslovni poklon! Kvalitetan kišobran s dobrim otiskom će trajati godinama, a onaj kome ga poklonite bit će Vam zahvalan kad počne kiša 🙂 Na kišobrane tiskamo specijalnim Teksilon bojama procesom sitotiska, a tiskati možemo na jedan ili više panela kišobrana.

Tisak na pregače

Kod tiska na pregače rabimo indirektnu tehniku sitotisaka na preslikač s dotiskom pomoću pegle. Maksimalna veličina otiska je 25 x 25 centimetara.

Za više informacija o našim proizvodima i uslugama budite slobodni kontaktirati nas!