Integrativna radionica

TTINCORE d.o.o. je postao integrativna radionica, mišljenjem Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom.

Integrativna radionica je ustanova ili trgovačko društvo, koje zapošljava osobe s invaliditetom na temelju nalaza i mišljenja centra za profesionalnu rehabilitaciju, kojim je utvrđeno da zbog svog invaliditeta mogu postići od 30% do 70% očekivane radne učinkovitosti.

Integrativna radionica mora imati zaposleno najmanje 40% osoba s invaliditetom u odnosu na ukupan broj zaposlenih. Osobama s invaliditetom zaposlenim u integrativnoj radionici mora se, u obavljanju poslova osigurati stručna podrška, nadzor i vodstvo stručnih radnika koji rade u integrativnoj radionici, te zbog toga u integrativnim radionicama rade stručni radnici i radni instruktori. Uz to, integrativne radionice dužne su najmanje 75% ostvarenog dobitka namijeniti za povećanje osnovnog kapitala društva ili ga koristiti za investicije u osnovna sredstva koja su povezana s radom osobe s invaliditetom, poboljšanje radnih uvjeta za zaposlene osobe s invaliditetom, obrazovanje, i osposobljavanje, te druge razvojne namjene koje osiguravaju veću zapošljivost osoba s invaliditetom.

Natječaj za izgradnju hale

Preuzmite letak!

TT INCORE-u d.o.o. na Natječaju za dodjelu posebnih sredstava za razvoj novih tehnoligija i poslovnih procesa u cilju zapošljavanja i održavanja zaposlenosti u integrativnim i zaštitnim radionicama dodijeljena su sredstva u iznosu od 3.500 000,00 kn za izgradnju proizvodne hale. Sredstva su dodijeljena od „Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom“, www.zosi.hr.

Ukupana vrijednost projekta je u iznosu od 3.611.333,93 kn bez PDVa. Hala je namijenjena u svrhu, ubrzanja poslovno – proizvodnih procesa, smanjenju troškova proizvodnje, uvođenju novih tehnologija, razvoju vlastite proizvodnje i novim zapošljavanjima osoba s invaliditetom.

Hala je potpuno moderne izgradnje a radovi kreću „od temelja“. Lokacija izgradnje proizvodne hale je u ulici Matije Mesića 23A, 10370 Brckovljani. Predviđenih maksimalnih dimenzija 30,14 x 25,11 m. Tj 756,82 metara kvadratna. Predviđeno trajanje projekta je od 1.2. 2022. do 31.1. 2023. godine.

Osoba za kontakt Dejan Gogić, dejan.gogic@ttincore.hr

Integrativna radiona

Preuzmi letak!

Korištenjem naših usluga i proizvoda potičete zapošljavanje osoba s invaliditetom u Republici Hrvatskoj.

Što je kvotno zapošaljavanje i zamjenske kvote?

Kako bi se potaknulo zapošljavanje osoba s invaliditetom, zakonodavstvo propisuje da je svaki poslodavac koji zapošljava više od 20 radnika, na primjerenom radnom mjestu, dužan zaposliti osobu/e s invaliditetom.

Ukoliko poslodavci, obveznici kvotnog zapošljavanja ne zaposle osobu/e s invaliditetom dužni su plaćati penale/naknadu na mjesečnoj razini zbog nezapošljavanja osoba s invaliditetom.

Zamjenska kvota

Sklapanjem ugovora o poslovnoj suradnji s našom tvrtkom umjesto plaćanja obvezne mjesečne naknade možete dobiti pod zamjenske kvote nešto iz naše ponude.

Što radimo?

Mi smo tvrtka koja distribuira radnu opremu i promotivni tekstil.

Distributeri smo brandova: Sparco, Delta Plus, Portwest, SIR, Gildan, SOL’S, Fruit of the Loom, Tee Jays i mnogih drugih. Imamo jednu od najvećih i najmodernijih sitotiskaona u Hrvatskoj.

Naše uluge:

• sitotisak, termotisak, digitalni tisak, foliotisak, DTF tisak, vez, grafička priprema i mnoge druge
• dva tima u proizvodnji koji brinu da naručenu robu/uslugu dobijete pouzdane kvalitete i na vrijeme.

Naknade koje poslodavci plaćaju ukoliko ne zapošljavaju osobe s invaliditetom:

• od siječnja 2022. godine iznos naknade je povećan na 937,50 kn po nezaposlenoj osobi s invaliditetom, • tvrtka koja zapošljava 100 radnika plaća iznos od 2.812,50 kn mjesečno (33.750,00 kn godišnje),
• tvrtka koja zapošljava 200 radnika plaća iznos 5.625,00 kn mjesečno (67.500,00 kn godišnje),

Zamijenite naknadu za naše proizvode i usluge, kontaktirajte nas:

info@ttincore.hr
• tel: 091 7933 498, 091 2750 000